Tutsak Abigail Filmi Konusu, Oyuncuları ve Yaş Sınırı (2024)

Tutsak Abigail filmi konusu ve oyuncuları çok merak ediliyor. Vizyona yeni giren filmler arasındaki Tutsak Abigail filmi konusu ne? 1907 yılında, sürpriz sonlu hikaye ustası O. Henry, Kızıl Başlıklı Çocuk’un Fidyesi adlı kısa hikayesini yayınladı. Bu hikaye, kaçırdıkları kurbanın o kadar rahatsız edici olduğu bir grup fidye alanı hakkındadır ki, sonunda çocuğun ailesine onu geri almalarını teklif etmek zorunda kalırlar. Hikaye, beklenmedik bir şekilde sonlanan ve okuyucuyu şaşırtan bir yapıya sahiptir.

O. Henry, karakterlerin karşılaştıkları beklenmedik durumu ve bunun yarattığı komik sonucu ustaca işleyerek, okuyucunun ilgisini canlı tutmayı başarır. Kızıl Başlıklı Çocuk’un Fidyesi, yazarın ustalıklı kurgu tekniğini ve sürpriz sonlara olan yeteneğini net bir şekilde sergiler. Defalarca uyarlanmış, resmi ve gayri resmi versiyonları da dahil olmak üzere Yasujiro Ozu ve Howard Hawks tarafından çeşitli versiyonları yapılmıştır. Tutsak Abigail filmi ise yeni bir bakış açısı sunuyor.

Tutsak Abigail Filmi Konusu, Oyuncuları ve Yaş Sınırı (2024)

Tutsak Abigail filmi konusu nedir? (2024) Tutsak Abigail oyuncuları kimler?
Tutsak Abigail filmi konusu nedir? (2024) Tutsak Abigail oyuncuları kimler?

Tutsak Abigail filmi, 2024 yılında vizyona giren heyecan verici bir yapım. Konusu, korku dolu, gizemli ve merak uyandırıcı bir hikâyeyi ele alıyor. Filmin oyuncu kadrosu da oldukça güçlü. Seyircileri etkileyecek bir performans sergileyorlar. Filmin yaş sınırı, içerdiği bazı kanlı temalara bağlı olarak 18 yaş ve üzeri olarak belirlenmiş. Tutsak Abigail, izleyicileri ekran başına kilitleyecek türden bir yapım.

Stephen Shields ve Guy Busick tarafından zekice yazılan film, ilk yarım saatinde etkili bir şekilde merak uyandırıyor.

Tutsak Abigail filmi konusu ne?

Güçlü bir yeraltı dünyası figürünün 12 yaşındaki balerin kızını kaçıran bir grup suç işleme niyetindeki kişiler, 50 milyon dolarlık fidyeyi almak için sadece geceyi kızla geçirmek zorundadır. İzole bir malikanede, tutsaklar birer birer azalmaya başlar ve artan bir korku içinde, normal bir küçük kızla değil, kilit altında tehlikeli bir düşmanla olduklarını keşfederler.

Tutsak Abigail oyuncuları kimler? Tutsak Abigail filmi oyuncu kadrosu

Akıllı doktor Joey (Melissa Barrera), Sherlock Holmes gibi davranarak, ekip lideri Frank’in (Dan Stevens) eski bir polis olduğunu, hacker Sammy’nin (Kathryn Newton) zengin bir çocuk isyankârı olduğunu, güçlü Peter’ın (Kevin Durand) Quebecli ve gizli bir yumuşak kalp olduğunu, keskin nişancı Rickles’in (William Catlett) eski askeri olduğunu ve sürücü Dean’ın (Angus Cloud) bir sosyopat olduğunu çıkarıyor.

  • Melissa Barrera / Joey

  • Dan Stevens / Frank

  • Alisha Weir / Abigail

  • Will Catlett / Rickles

  • Kathryn Newton / Sammy

  • Kevin Durand / Peter

  • Angus Cloud / Dean

  • Giancarlo Esposito / Lambert

  • Matthew Goode / Abigail’in babası

Tutsak Abigail yaş sınırı kaç?

Şiddetli kanlı şiddet ve tüm film boyunca vahşet, yaygın müstehcen dil ve kısa süreli uyuşturucu kullanımı nedeniyle 18 yaş üstü için uygun bulunmuştur.

Tutsak Abigail bilet fiyatları ne kadar, kaç TL?

Tutsak Abigail filmi için sinema bilet fiyatları oldukça uygun. Filmi izlemek isteyenler, bütçelerine uygun fiyatlar bulabilecekler. Örneğin, bazı sinemalarda tam bilet fiyatı 120 TL civarında seyrediyor. Öğrenci ve yaşlı indirimleri de mevcut, bu sayede daha uygun fiyatlara film izlenebiliyor. Ayrıca, hafta içi gündüz seansları da daha ekonomik seçenekler sunuyor. Dolayısıyla, Tutsak Abigail’i izlemek isteyenlerin bütçelerini zorlamadan bilet alabileceklerini söyleyebiliriz.

Tutsak Abigail filmi nasıl bir film?

Tutsak Abigail filmi konusu nedir? (2024) Tutsak Abigail oyuncuları kimler?
Tutsak Abigail filmi konusu nedir? (2024) Tutsak Abigail oyuncuları kimler?

Oldukça rahatsız edici ve itici kötü adamların Abigail ile etkileşimi, sadistçe uzatılmış kanlı bir kedi-fare oyununa dönüşür. Abigail’in masum görünümünün altında şeytani bir zeka ve korkunç bir yamyam gizlenmektedir.

Özellikle korku-gerilim filmlerini sevenler için Tutsak Abigail filmi göz atmaya değer. Fantastik Kore dizileri ve Netflix en iyi bilim kurgu filmleri de ilginizi çekebilir. En iyi bilim kurgu filmleri, katil kim temalı korku filmleri, kıyamet sonrası filmler ve en iyi polisiye diziler listelerine de göz atabilirsiniz. En iyi korku gerilim filmleri, en iyi suç filmleri ve zaman yolculuğu filmleri de güzel seçim olabilir.

Yorum yapmak ister misiniz?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir